Ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 υποδέχεται στις εγκαταστάσεις του την ιστορική Le Cordon Bleu για 3 ξεχωριστά Gastronomy Masterclasses Γαλλικής Κουζίνας.
Οι σπουδαστές Μαγειρικής & Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία της μαγειρικής μέσα από τη διεθνούς φήμης σχολή της Γαλλίας και να παρακολουθήσουν ένα masterclass υψηλού επιπέδου.
Εισηγητές:
-Alexandra Didier, Chef Instructor Cuisine
-Florian Le Minoux, Recruitment & Development Representative
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 3/5 | 14:00
ΑΘΗΝΑ: 4/5 | 12:00
ΧΑΝΙΑ: 5/5 | 11:00