white_logo close
white_logo close
360o

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

big_circle
Gastronomy Masterclass Ψαριού από το Γιώργο Βαγιωνά

Share it

Gastronomy Masterclass Ψαριού από το Γιώργο Βαγιωνά

Έναρξη: 05.11.2024

Λήξη:05.11.2024

Ο τομέας Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα "Gastronomy Masterclass Ψαριού", σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό συνεργάτη ΕΛΟΠΥ - Fish from Greece.

Το σεμινάριο απευθύνεται στους σπουδαστές Μαγειρικής, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαχείριση και τη μαγειρική ενός ψαριού από έναν καταξιωμένο chef.

Εισηγητής: Γιώργος Βαγιωνάς, Executive Chef Electra Palace Thessaloniki

    ΤΡΙΤΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ | 16:00

    8ος όροφος | ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

    Line 2 Copy 4 circle2
    Line 2 Copy 4 circle2

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ