
Ο καταξιωμένος chef Arnaud Bignon, Michelin Stars Executive Chef & General Director of Spondi Restaurant Athens, επισκέπτεται για πρώτη φορά την εκπαιδευτική δομή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στα Ιωάννινα για να παρουσιάσει ένα ξεχωριστό masterclass με θέμα το Αρνί.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαρία να παρακολουθήσουν μια σειρά από δημιουργικές συνταγές εστιατορικών πιάτων, με βασικό υλικό το αρνί, που θα ξεχωρίσουν τόσο για τη γεύση όσο και για την εμφάνιση τους.
ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ '23
15:00 ΜΕΣΗΜΕΡΙ
ΑΙΘΟΥΣΑ Δ4
Η είσοδος στο σεμινάριο είναι ελεύθερη για τους σπουδαστές Γαστρονομίας με δήλωση συμμετοχής στο portal σπουδαστών. Θα διατεθούν περιορισμένες θέσεις για εξωτερικό κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει το μοναδικό αυτό σεμινάριο δημιουργικής κουζίνας, με δήλωση συμμετοχής στην παρακάτω φόρμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Ατοπική δερματίτιδα & σπάνιες δερματικές παθήσεις
-
360 Seminar: Μαγειρεύοντας με εκλεκτά αλλαντικά της βιομηχανίας "Παντέρη"
-
Masterclass in the making of Don Julio Tequila & the significance of the "Paloma" Trend by Diageo στην Αθήνα
-
360 Seminar: Dual forms ombre με glitter
-
360 Seminar: Μιλώντας για το Ραδιόφωνο με τον Μάνο Βολάνη