Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
Η πρώτη σχολή Γαστρονομίας της χώρας, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, διοργάνωσε δυο πρωτοποριακά masterclasses με σκοπό να αναδείξει καινοτόμες τεχνικές και σύγχρονα προϊόντα της μοριακής γαστρονομίας, που χρησιμοποιούνται στο χώρο της κουζίνας και του bar.
Τα σεμινάρια παρουσίασε ο στρατηγικός συνεργάτης του τομέα Γαστρονομίας στα προγράμματα εξειδίκευσης Infusion Gastronomy Products.
Οι σπουδαστές Γαστρονομίας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πλέον πρωτοποριακές τεχνικές Vom, Ocoo, Foam, Fermentation, Free Mold, Essence, ενώ οι σπουδαστές του τομέα Τουριστικών Επαγγελμάτων γνώρισαν το Molecular Mixology μέσα από τις τεχνικές και τα συστατικά: Modern Mocktails, Textures, Edible Cloud (VOM), Espumas, Garnish.
Βασικός εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο ο Chef και ιδιοκτήτης της εταιρίας, κ. Θεόδωρος Γεωργαντάς, πλαισιωμένος από τους συνεργάτες του, Chefs Maria Ivanova και Βασίλη Παπάγγελο και bar chef κ. Γιώργο Νούλη.
Οι σπουδαστές Μαγειρικής, Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής και Τουριστικών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είχαν την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν δια ζώσης τις εντυπωσιακές παρασκευές, ενώ τα σεμινάρια μεταδόθηκαν και διαδικτυακά για live παρακολούθηση από τους σπουδαστές Γαστρονομίας & Τουρισμού όλου του Ομίλου.