Για 3η συνεχή χρονιά η ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων συμμετείχε επάξια στον γαστρονομικό διαγωνισμό του Ελληνογαλλικού Συλλόγου Χανίων, αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις!
Φετινό θέμα της διοργάνωσης ήταν το «Pâte à choux με άρωμα Κρήτης» και οι σπουδαστές κλήθηκαν να παρουσιάσουν μία γλυκιά και μία αλμυρή παρασκευή.
Οι σπουδαστές της ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων διαγωνίστηκαν με σπουδαστές άλλων σχολών της Κρήτης και κατέκτησαν τις εξής θέσεις:
- Στην κατηγορία Αλμυρό choux ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗΣ ΝΤΕ ΒΙΤΤ ΝΙΚΟΛΑΟΣ κατέκτησε την 1η θέση με το ακόλουθο πιάτο
- Στην κατηγορία Γλυκό choux η ΚΟΛΙΤΣΑ ΑΝΤΩΝΙΑ κατέκτησε την 2η θέση με το ακόλουθο πιάτο
Υπενθυμίζεται ότι οι σπουδαστές που συμμετείχαν στον τελικό γύρο διακρίθηκαν στην πρώτη φάση του διαγωνισμού που διεξήχθη στις σύγχρονες κουζίνες της σχολής μεταξύ των σπουδαστών του τομέα Γαστρονομίας, παρουσία μελών της κριτικής και οργανωτικής επιτροπής..
Την φωτογραφική κάλυψη του τελικού ανέλαβαν οι σπουδαστές Λάμπρος Κωνσταντινίδης, Ειρήνη Βουτσά, Γεωργία Καραλιά & Ραφαήλ Καμπιανάκης υπό την επίβλεψη της εκπαιδεύτρια τους, Δήμητρας Πάλλη.
Τον διαγωνισμό διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Ελληνογαλλικός Σύλλογος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Χανίων, υπό την αιγίδα της Γαλλικής Πρεσβείας και του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360 συγχαίρει τις δύο νικήτριες, που εκπροσώπησαν επάξια τη σχολή μας και τις εύχεται μια λαμπρή σταδιοδρομία στο επάγγελμα που έχουν επιλέξει!
Η συμμετοχή σε διαγωνισμούς ενισχύει τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθηση των αυριανών επαγγελματιών και αποτελεί μια μοναδική βιωματική εμπειρία!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Διατροφή και συμπληρώματα: Η ισορροπία της υγείας
-
360 Barber Seminar: It's a man's world
-
360 Seminar: Το πολυφαινολικό ελαιόλαδο & οι υγιειοπροστατευτικές του ιδιότητες
-
360 Seminar: Μαγειρεύοντας με προίόντα Agrino στη Θεσσαλονίκη
-
360 Seminar: Μαγειρεύοντας με προϊόντα Agrino στην Αθήνα