Μια συναρπαστική εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από τους σπουδαστές Μαγειρικής της ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων.
Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Εργοστάσιο Μανιτάρια Κεχαγιάς στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Με συνοδό τον εκπαιδευτή τους, Άδαμο Δότσιο, γνώρισαν από κοντά τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του εργοστασίου.
Το ενδιαφέρον των σπουδαστών παρέμεινε αδιάκοπο καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψης και απαντήθηκαν όλες οι απορίες τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Ατοπική δερματίτιδα & σπάνιες δερματικές παθήσεις
-
360 Seminar: Μαγειρεύοντας με εκλεκτά αλλαντικά της βιομηχανίας "Παντέρη"
-
Masterclass in the making of Don Julio Tequila & the significance of the "Paloma" Trend by Diageo στην Αθήνα
-
360 Seminar: Dual forms ombre με glitter
-
360 Seminar: Μιλώντας για το Ραδιόφωνο με τον Μάνο Βολάνη