Ένα ξεχωριστό σεμινάριο γύρω από την pizza, αλλά και την … pinsa παρέθεσε ο Chef Pizzaiolo Βασίλης Τσιόγκας για τους σπουδαστές Γαστρονομίας της ΔΕΛΤΑ 360 Ιωαννίνων!
Το σεμινάριο διεξήχθη σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό συνεργάτη Global Foods και το εξειδικευμένο άλευρο 5 stagioni.
Ο chef αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες της pinsa, που αφορούν κυρίως τη ζύμη, η οποία είναι ελαφρύτερη και πιο εύπεπτη από αυτή της πίτσας και παρουσίασε μια σειρά από δημιουργικούς συνδυασμούς σε toppings.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να λύσουν κάθε απορία γύρω από το αγαπημένο comfort food όλων, αλλά και να δοκιμάσουν τις μοναδικές γεύσεις!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Διημερίδα: Η Πληροφορική στην υπηρεσία της Επιχειρηματικότητας
-
360 Donation: Ενημέρωση για τη δωρεά μυελού των οστών στην Πάτρα
-
Music Technologoy 360 - The different PARTY!
-
Masterclass Γαστρονομίας με την γαλλίδα chef Marie Natalizio
-
Διακρίσεις σπουδαστών της ΔΕΛΤΑ 360 Χανίων σε γαστρονομικό διαγωνισμό