Ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προσκαλεί το κοινό της Θεσσαλονίκης σε μια σειρά ανατρεπτικών events στο Κοινόχρηστο food lounge της Κεντρικής Αγοράς Τροφίμων της Θεσσαλονίκης, Μοδιάνο!
Κάθε Τρίτη ένας Executive Chef από το πιο δυνατό team εκπαιδευτών της 1ης Σχολής Γαστρονομίας της χώρας, παρουσιάζει μια διαφορετική γσστρονομική ενότητα, πλαισιωμένος από τους σπουδαστές Μαγειρικής & Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής!
Save the dates και ζήσε την απόλυτη multi-culti εμπειρία γευσιγνωσίας!
Γνώρισε νέες γεύσεις, δοκίμασε νέες συνταγές, ανακάλυψε νέες τεχνικές μαγειρικής!
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει διαμορφωθεί ως εξής:
Τρίτη 14/3 |12:00-14:00: Τα Σαρακοστιανά
Τρίτη 21/3 |12:00-14:00: Βιώσιμη Κουζίνα “Make it Sustainable”
Τρίτη 28/3|12:00-14:00: A Taste of Brunch
Τρίτη 4/4|15:00-17:00: Grilling & Winning – Closing Event @Senses of Taste Restaurant ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Ερμού 35
Σας περιμένουμε όλους για μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
360 Seminar: Μουσική βιομηχανία & πνευματικά δικαιώματα
-
360 Seminar: Η σημασία των μεγάλων δεδομένων στη σύγχρονη εποχή
-
360 Seminar: Οδηγίες HACCP & ΕΦΕΤ. Μεθοδολογία καθαρισμού, απολύμανσης & σεμινάριο ασφαλούς χρήσης χημικών
-
Συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις της Ευχούπολης Ξάνθης!
-
360 Seminar: Ο βασιλιάς των ασκήσεων: Τεχνική squat