Οι τομείς Γαστρονομίας και Τουρισμού, της Ανώτερης Σχολής ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, συμμετείχαν ενεργά στη μεγάλη έκθεση τροφίμων ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2024!
Η έκθεση διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού χώρου M.E.C Παιανίας, με τους σπουδαστές της Μαγειρικής να πλαισιώνουν το cooking main stage με τίτλο «Μαγειρεύουμε Ελλάδα», όπου έλαβαν μέρος όλα τα γαστρονομικά δρώμενα και cooking sessions με γνωστούς chef καθόλη τη διάρκεια του τριμήμέρου, υπό την καθοδήγηση του Executive chef και εκπαιδευτή τους, Γιώργου Τσαπάρα.
Παράλληλα, σπουδαστές των Ξενοδοχειακών, έδωσαν δυναμική παρουσία στο wine walk του εκθεσιακού χώρου, όπου ανέλαβαν το σερβίρισμα κρασιού, για τους επισκέπτες της έκθεσης.
Μία ακόμα βιωματική εμπειρία σημειώθηκε για τους σπουδαστές της ΔΕΛΤΑ 360, γεμάτη αναμνήσεις και συναισθήματα που σίγουρα θα τους συντροφεύουν στην επαγγελματική τους ζωή!