Ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef)
Ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 πρωταγωνίστησε στην πρόσφατη απονομή των βραβείων FNL Best Restaurant Awards 2022, με τις βραβεύσεις καταξιωμένων Chef – εκπαιδευτών του!
Συνολικά 6 εστιατόρια έλαβαν ένα ή δύο αστέρια FNL, ενώ ο αγαπητός chef και εκπαιδευτής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Μανώλης Παπουτσάκης έλαβε το ειδικό βραβείο CHEF OF THE YEAR.
Αναλυτικά οι διακρίσεις:
CHEF OF THE YEAR 2022
- Μανώλης Παπουτσάκης
Διεθνής Υψηλή Γαστρονομία – 2 ΑΣΤΕΡΙΑ
- Δημήτρης Παμπόρης - The Treehouse, Ekies All Senses Resort, Χαλκιδική
- Ιωάννης Πατέικας - The Treehouse, Ekies All Senses Resort, Χαλκιδική
Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα – 1 ΑΣΤΕΡΙ
- Δημήτρης Παμπόρης – Bubo Fine Dining, Ekies All Senses Resort, Χαλκιδική
- Ιωάννης Πατέικας - Bubo Fine Dining, Ekies All Senses Resort, Χαλκιδική
- Ιωάννης Φυντάνης - Black Rock, Santorini Secret Suites & Spa, Σαντορίνη
- Μανώλης Παπουτσάκης – Δέκα Τραπέζια, Θεσσαλονίκη
- Μανώλης Παπουτσάκης – Χαρούπι, Θεσσαλονίκη
Modern Bistro – 1 ΑΣΤΕΡΙ
- Δημήτρης Παμπόρης – Το Μανιτάρι, Θεσσαλονίκη
Θερμά Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτές μας για τις διακρίσεις τους. Με τις συνεχείς τους επιτυχίες αποδεικνύουν την εμπειρία, τη γνώση και την αγάπη τους για τη Γαστρονομία, στοιχεία που μεταλαμπαδεύουν στους σπουδαστές Μαγειρικής και Αρτοζαχαροπλαστικής του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σε όλη την Ελλάδα.